All day everyday: Katelijn


Katelijn

Juridisch kwaliteitsmedewerker wmo

 

DSC01552

pumps Miss L- Fire London • boek The vintage tea party door Angel Adoree
flyer Tea(Cup)Cake • lipgloss Cialé • mascara Lancôme Hypnose Doll Eyes • parfum Par Amour Toujours
Engelse kop & schotel sets • blik Brabantia • e-reader Pocketbook • glazen schoteltjes
Lipton Green Tea • vintage jurk uit omstreeks 1960

 

Buiten werktijd heb ik een enorme passie voor vintage, cupcakes en thee. Ik word erg blij van mooie vintage vondsten, soms voor mijzelf en soms voor verkoop via mijn Etsy shop. Zo vond ik meerdere items van de foto in kringloopwinkels of op markten.
De jurk was natuurlijk een vondst voor mijzelf. De prachtige stof en het handwerk spraken me enorm aan en gezien zijn afkomst en leeftijd is hij erg speciaal. Vintage servies gebruik ik graag voor mijn cupcake proeverijen, iets wat voor mij als hobby begon maar ik nu met veel liefde uit heb kunnen breiden. Ik koos deze kop en schotels omdat ik erg van lelietjes van dalen en rozen houdt.
De e-reader kreeg ik cadeau van mijn man. Voorheen werkte ik verder weg en moest ik veel reizen, op deze manier hoefde ik geen kilo’s boeken mee te sjouwen. Een van mijn favoriete boeken is ‘To be sung underwater’, simpelweg omdat het zo subtiel geschreven is en erg mooie verwijzingen heeft.
De mp3-speler was ook een fijne reisgenoot met daarop a-ha, Paul Simon en bijvoorbeeld The Afghan Whigs.
De mooie jurk van de foto draag ik niet dagelijks hoor! Op werkdagen draag ik een leuke, comfortabele outfit met sneakers en een leuk vestje. In het weekend komen de mooie jurkjes en pumps tevoorschijn.

Ben je benieuwd naar mijn cupcakes of Etsy shop? Je kunt alles vinden op mijn website www.teacupcake.nl
Ik hoop in de herfst mijn eerste vintage tea party te organiseren!

Leave a Reply