All day everyday: Anouk


Anouk

Web analist mode industrie

 

DSC01544

leren jasje Zara • boek #Girlboss van Sophia Amoruso
leren tas Proenza Schouler • handcreme &otherstories • lipstick Kiko
parfum Coco mademoiselle • t-shirt Costes • leren portemonnee en pashouder van eigen ontwerp
nagellak Essie ‘meet me at sunset’ • horloge Michael Kors • set ringen Wouters & Hendrikx

 

Deze selectie voor all day everyday laat duidelijk zien wat mijn favoriete kleurenpalet is. Ik ben gek op nude tinten gecombineerd met zwart en een accentkleur als rood of neon. Het is een mix van mode ketens en designers. Zo heb ik maandenlang gespaard en internet afgespeurd voor de beste deal voor deze tas, maar ga ik ook graag winkelen bij bijvoorbeeld Zara. Ik vind het ook erg leuk om zelf leren accessoires te maken, op deze manier krijg ik ook precies het resultaat wat ik zoek.
Dit is begonnen als een leuke hobby maar is nu uitgegroeid tot de start van mijn eigen merkje. Mijn producten worden gekenmerkt door eenvoudige ontwerpen in vrouwelijke tinten en van mooie materialen.
Voor deze materialen; leer, suede en dergelijken, speur ik op verschillende markten en beurzen. Zo zijn de artikelen altijd beperkte oplage, get it or regret it haha!
Ik ben niet erg veel met make-up bezig maar een leuke nagellak of lipstick maakt me wel altijd blij. De Kiko lipstick kocht ik op vakantie in Portugal, deze keten is erg leuk en betaalbaar en heeft sinds kort ook vestigingen in Nederland, jippie!
Ik lees graag tijdschriften en van tijd tot tijd een boek maar deze zijn wel vaak gericht op mode. Ik lees nu #girlboss wat gaat over een jonge vrouw die zelf een mode imperium heeft opgebouwd, erg inspirerend.

Leave a Reply