All day everyday: Cokkie


Cokkie

Medewerker dagbesteding voor ouderen

 

DSC01533

plantenhanger met Petunia’s en Lobelia’s
wol en XL breipennen • parfum 212 NYC • interieurboek Poëzie in huis
roman Santa Montefiore • kettingen van moeder en schoonmoeder • lipstick Dior
Engelse brocante theekop en schotel • groene thee van Clipper
film ‘a good year’ • leesbril • droge witte wijn • handgemaakte vintage bloemenjurk

Dit is mijn favoriete tijd van het jaar, ik geniet erg van onze tuin waar alle planten nu in bloei staan. Tijdens het weekend of onze vakantie zit ik daar graag met een mooi boek, tijdschrift en een lekker wijntje. Santa Montefiore is een van mijn favoriete schrijvers, de verhalen zijn romantisch en op een mooi omschreven bestemming.
De film ‘a good year’ is een film die een mooie locatie laat zien met een verhaal over passie en de belangrijke dingen in je leven. Leuk, ook met humor gebracht.
Naast lezen en mooie films, zijn handwerken en creatief bezig zijn grote hobby’s. Op dit moment ben ik bezig met het breien van een grote poef, hiervoor brei ik met meerdere dragen om een groots effect te krijgen.
Zowel mijn persoonlijke stijl als die voor het interieur zijn een mix van klassiek en vintage. Vintage is vaak zo mooi omdat het nog handgemaakte producten zijn, ze zijn met veel zorg en aandacht gemaakt.
De kettingen zijn van mijn moeder en schoonmoeder geweest, hiervoor geld ook dat klassiek voor mij het mooiste is en daarom kan ik ze overal bij dragen. Ik combineer ze met mijn favoriete pareloorbellen. Verder alleen wat mascara, oogpotlood en mijn roodoranje lipstick.

Leave a Reply