All day everyday: Birgit


Birgit

Lighting designer

 

DSC01522

DJ Kriebel
bieren van Troubadour en Anker Boscoli • Ed Sheehan album X
Selah Sue met gelijknamig album • Amy Winehouse album Frank • Samsung Tab
zonnebril Ray-Ban • onderzetters Guiness uit Dublin
cashewnoten • honingmeloen
shirt Jurassic World • tasje uit Nice • sneakers Nike • boek ‘Een Parijse affaire’ door Tatiana de Rosnay
camera Canon • Rumtopf

Doordeweeks ben ik Lighting Designer, ik maak lichtstudies voor shop en retail. Op weg naar huis zit ik met mijn zonnebril op te luisteren naar Ed Sheeran, Amy of Selah. Naast luisteren naar die cd’s ga ik ook regelmatig naar live optredens.
Wanneer ik thuis kom zit mijn lieve poes DJ Kriebel al op mij te wachten. Dan genieten we samen van de zon op mijn balkon en ik nog met een lekker biertje en wat nootjes. Ik hang graag de toerist uit en maak zoveel mogelijk foto’s van waar ik op dat moment ben. Mooie vondsten van deze reizen zijn bijvoorbeeld de onderzetters uit Dublin en mijn favoriete tas uit Nice. Ook neem ik graag een boek mee op vakantie van mijn favoriete schrijfster Tatiana de Rosnay.
Ik ben ook altijd blij weer thuis te komen na vakantie, mijn appartement heb ik zelf helemaal opgeknapt en gerestyled. Ik houd van een klassiek en gezellig interieur.
Mijn persoonlijke stijl is wel iets anders. Ik heb Nikes ontdekt! Daarnaast kleed ik me casual classic en eigentijds met in mijn vrije tijd een leuk shirt zoals die van Jurassic World.

Leave a Reply