All day everyday: Festival life


Festival life

DSC01512

2 seconds popup tent Quechua • campingstoel zebra Xenos
campinglamp • sneakers Converse Allstar • tas H&M
waterflesjes Hema • skinny jeans Monki
Jurassic Park tee Forever 21 • slippers Havaianas • zonnebril wayfarer model
plastic poncho Xenos • plastic bekers AH • snoep Haribo

Aangezien ik erg kan genieten van zomerse muziek festivals leek het me een leuk plaatje in All day everyday.
Belangrijk bij een festival vind ik plezier, comfort en goed gezelschap.
Wat betreft comfort koos ik voor een popup tent van Quechua, deze kun je letterlijk in enkele seconden hebben staan. Dit geld ook voor een handige, uitvouwbare, campingstoel van Xenos. Dat ze beiden een leuke print hebben, vinden we natuurlijk niet erg vervelend.
Zorg voor ook wat lekkers voor onderweg of ‘s avonds laat op de camping, zo heb je toch iets achter de hand voor je afterparty cravings.
Ik kies altijd voor wat verschillende outfits aangezien je nooit weet wat het weer kan doen. Daarbij let ik er wel op dat kleding lekker zit en dat ik veel kan combineren. Leuke sneakers eronder, zonnebril op, drankje in je hand en je kan er tegenaan!
Die plastic poncho heb je hopelijk niet nodig, veel plezier!

Leave a Reply