All day everyday: Jim


Jim

Game designer

 

DSC01505

 

chips Lays Sensations • sleutelbos • dobbelstenen spel ‘Dungeons & Dragons’ • cocktail shaker
hardloop schoenen Nike • laptop Asus
Nintendo 3DS spel ‘Legend of Zelda’ • horloge Ikki • piloten zonnebril

 

Voor mijn werk als game designer is mijn laptop een onmisbaar item. Buiten de research en het werk dat ik daarmee kan verrichten doe ik inspiratie op door bestaande spellen te spelen en films te zien.
Naast de duidelijke passie voor games en het design er achter, vind ik het ook erg leuk om me te verdiepen in de wereld van cocktails. Ik probeer graag nieuwe receptuur en maak ze graag voor vrienden of op een feestje.
Bij zo’n cocktail of een biertje mag dan ook gerust iets lekkers zoals Sensations.
Ik ga twee keer in de week hardlopen en kleed me in een sportieve, comfortabele stijl.

Leave a Reply