All day everyday: Julie


Julie

Illustrator en paper lover bij Image de Julie

 

DSC01502

vintage ananas lamp • Zweedse klompjes Casa Maria
Tiki vaas • Pilea Chinese Moneyplant
kaarten door Image de Julie met oa zeefdruk op oude ansicht kaart en dodo valentijn
Julie’s favoriete schaar • struisvogel stempel • citroen en gember
greep uit collectie broches • plastic indiaan met huisdier en boompje
vintage jurk van Cafe Couture • notitie boekje • afdruiprek Casa Maria

 

Ik houd erg van grappige, vrolijke dingen. Zoals het plastic indiaantje met zijn huisdier en mijn verzameling ananassen, daar word ik blij van. Ik en mijn vriend houden allebei erg van verzamelen waardoor we regelmatig te vinden zijn bij een rommelmarkt of kringloop winkel. Ik kijk altijd uit naar tiki vaasjes, ik vind ze ontzettend leuk maar ze zijn moeilijk te scoren. Mocht ik een leuke broche vinden dan mag die ook mee. Ik ben niet zo van de sieraden dus is een broche toch iets extra bij mijn jurk en Zweedse klompjes.

Voor mijn werk ben ik altijd bezig met illustreren, vormgeven en alles wat daarbij komt kijken. De gekozen schaar is echt mijn favoriet! Ik heb hem ooit gekocht bij de ijzerzaak in de Hallstraat en ik wil niet meer zonder. Door mijn liefde voor papier heb ik ook een grote verzameling notitieboekjes, waar ik het liefst nog even niet in schrijf. Mijn werk kun je zien op www.imagedejulie.com

De Pilea is mijn favoriete plantje in huis en ik ben er erg zuinig op aangezien hij bijna niet te krijgen is in Nederland. De citroen en gember zijn om thee van te maken, ik hield eerder niet zo van gember maar het begint nu te wennen!

 

 

Leave a Reply