All day everyday: Lonneke


Lonneke

Eigenaresse Coffee & Cream

DSC01500vaas Kare Design • sjaal Pieces • ketting Zara
armband Swarovski • glazen schaaltje met stolp Mallorcina Madrid
parfum Van Cleef & Arpels • schoenen Lily Shoes Parijs
vintage plateau rommelmarkt Middelburg • koffie Blanche Dael
smalle armband Swarovski • tijdschrift Marie Claire
diadeem Hema • clutch Accesorize

Zowel mijn smaak voor persoonlijke stijl als voor interieur is klassiek. Ik houd erg van de stijlperiode rond 1900, denk aan art deco en jugendstil. Wanneer ik mijn klassieke look afmaak met accessoires, kies ik graag voor een mooi sieraad met een beetje bling. Ik houd niet van overkill dus kies ik voor een mooi item, mijn statement bling. De gebloemde sjaal en de armbanden van Swarovski waren een cadeau.
Buiten deze interesses heb ik een grote passie voor koffie, koken en bakken. Als eigenaar van mijn eigen espressobar en lunchroom kan ik deze passie helemaal kwijt in het bereiden van de lekkerste koffie, maar ook alle huisgemaakte gerechten en het gebak.
Dit is altijd mijn droombaan geweest en ik doe mijn werk dan ook altijd met veel plezier.

Leave a Reply