All day everyday: Maikel


Maikel

Interior architect

 

DSC01498

 

verzameling Belgische bieren • winkelhaak FΔrΔ Design
stalen gordijnstof • aluminium stalen zonsverduistering • stalen anti-slip vloer Borchert Systemen
maquette woning • dummie boek met schetsen • etui Kalpa Leder

 

Het selecteren van de inhoud van de foto, maakte me bewust van de hoeveelheid stalen die ik in voorraad heb. Vanuit mijn werkveld is het makkelijk om ideeën te visualiseren maar voor klanten probeer ik zoveel mogelijk tastbare materialen te overleggen. De maquette is een goed voorbeeld om een idee of ontwerp over te brengen.
Tijdens werk voor klanten gaat het erom dat het eindresultaat bij hun identiteit past. Daarom is het leuk om in deze blog meer van mij te laten zien.
Als interieur architect maak je vaak intensieve dagen omdat mijn werk gepaard gaat met exacte berekeningen en geldkwesties. Als de deal rond is verdien ik wel één (of meer) Belgische biertje(s), het liefst thuis met mijn vriendin op de bank.

Leave a Reply