All day everyday: Esther


Esther

Tandarts

 

DSC01488

 

Motor handschoenen Evolution • Gebit Ein-O
Tas Marc by Marc Jacobs • Duikgids Bonaire • Samsung Tab
Bonsai boompje • Tandenstokers Soft Picks • High Impact Curling Mascara Clinique
Quickliner Clinique • parfum Miss Dior • Vlinder Brudante
leren paspoort hoesje door Anouk Swinkels • boek ‘de Slowjuicer’
mok met konijnen snoet • losse groene thee Simon Levelt • thee ei

 

Het gebit en de tandenstokers zijn gekozen in verband met mijn werk als tandarts, ik doe mijn het met veel plezier. Ik vind het erg fijn als ik mijn patiënten van pijn of een probleem af kan helpen en er zijn veel interessante onderwerpen om me nog in te verdiepen.
In mijn vrije tijd ga ik graag motor rijden, sta ik in de keuken met een leuk recept of maak ik lekkere sapjes. Daarnaast zoek ik graag naar mooie items voor in mijn interieur en houd ik erg van reizen.
Mijn persoonlijke stijl is vrouwelijk maar ook comfortabel en ik ga voor mooie kwaliteit. Zo draag ik regelmatig hakken maar kies ik ook voor fijne shirts, chunky knits, bloesjes en een mooie leren tas.
De mok heb ik gekregen voor Kerst omdat ik een huisdier heb waar de hele familie weg van is, meneer konijn Nacho.

Leave a Reply