All day everyday: Esther


Esther

Fotografe

 

DSC01341

 

Portfolio Esther Kuijpers Photography • handcrème met hennep Bodyshop • ketting Zinzi
horloge Calvin Klein • ring Otazu • bril Specsavers
lipbalm ‘busy bee’ Neals Yard Remedies • mus parfum Bodyshop
camera Canon 7D • boek ‘The circle’ van Dave Eggers • portemonnee Costes
thee ‘Sweet Osmanthus’ • mok Iittala • waterfles Dopper

 

Mijn grote passie is fotografie waarbij ik veel werk met geënsceneerde portretten. Ik vind het erg interessant wat je dan allemaal met je foto kan. Inspiratie krijg ik veelal van illustraties en grafisch ontwerpers maar ook van andere fotografen. Tim Walker en Gregory Crewdson zijn er twee waar ik tegenop kijk, ook zij geven veel aandacht aan de scenes en opbouw rond hun foto’s.
Naast fotografie houd ik me ook graag bezig met natuurlijke huidverzorging. Zo test ik producten, maak ze zelf en ook lever ik soms een bijdrage aan blogs als gastblogger.
Het boek heb ik gekozen omdat ik eigenlijk altijd wel in een boek bezig ben, lekker ‘s avonds op de bank of onderweg.
Mijn persoonlijke stijl draait om een aantal favoriete kledingstukken en accessoires. Ik heb zo mijn favorieten die ik het liefst draag en waar ik dan ook lang mee doe. Vaak kies is voor een simpel patroon of een rustige kleur, grijs en zwart doen het altijd goed. Hetzelfde principe geld voor mijn parfum en handcrème.
Ik ben gek op thee en kan daar dan ook liters van drinken. Daarnaast vind ik het erg leuk een nieuw recept te proberen, bijvoorbeeld als er vrienden komen eten.

Leave a Reply