All day everyday: Rianne


Rianne

Student trendwatching en concept ontwikkeling

 

DSC01556

 

rugzak Bershka
tijdschrift Cereal • denim sneaker
schuifspeldjes • lippenbalsem • leren notitieboek
koffie van Bocca • headset • Hario v60 koffie filter

De rugzak heb ik gekocht op de mannenafdeling van Bershka. Het maakt mij niet zoveel uit waar het vandaan komt, als ik het maar leuk vind. Zo mix ik vintage en nieuwe kleding maar ook stijlen, gewoon naar mijn huidige stemming. De schoenen koos ik voor de leuke print en omdat ze makkelijk te wassen zijn. Mijn kleding is erg wisselend maar mijn stijl wordt getypeerd door mijn kapsel, half lang  met rechte pony. De speldjes heb ik altijd bij me om er knotje te kunnen maken.
Het tijdschrift Cereal kreeg ik cadeau, toevallig was ik een week ervoor de Instagram account van dit tijdschrift gaan volgen. Dit wist de gulle gever niet, zo leuk! Het leren notitieboek gebruik ik voor al mijn hersenspinsels. Het is gevuld met allerlei ideeën en schetsen, zo kan ik altijd later terug lezen en een idee verder uitwerken.
Mijn smaak in muziek gaat eigenlijk op dezelfde manier als mijn keuze in kleding, op gevoel en humeur. Zo luister ik nu veel naar een live album van Fleetwood Mac en naar Rock maar dit kan zo weer veranderen.
Filterkoffie is iedere dag weer mijn brandstof voor nieuwe ideeën, school projecten en werkdagen.

Leave a Reply